CSALÁDI HÁZAK 10 M-IG

Tel: 06-20-9337-966

 

 


C/D:

Dömsödön felújítandó családi ház eladó. A telek nagysága 434 m2. A vegyes falazatú ház alapterülete 106 m2, 4 szoba, konyha, étkező, fürdőszoba, kamra, előtér, gázkonvektoros fűtés. A ház erősen felújítandó. A telken még található egy régebben üzletként használt épület, nagysága 25 m2, alatta pince van. Az ingatlan forgalmas helyen található, így üzletnek, vállalkozásnak nagyon alkalmas. Közmű: vezetékes víz, villany, gáz, csatorna, kábel tv.

Ir.ár: 6 MFt.

  

  

  

  

  

  

  

 

 


Ü/22:

Ráckevén a HÉV megállóhoz közel eladó egy állandóan is lakható hétvégi ház. A telek nagysága 1440 m2. Az újépítésű könnyűszerkezetes ház (még nincsen teljesen befejezve) alapterülete 30 m2, található benne egy szoba, nappali, fürdőszoba, a telken még egy tároló is van. Közmű: vezetékes víz, villany, csatorna, gáz, kábel tv. Családi házas övezet, így lakóház is építhető.

Ár: 7,8 MFt.

  

  

  

  

  


C/K:

Szigetbecsén, aszfaltos utcában eladó egy 2 szobás parasztház. A telek nagysága 574 m2. A vegyes falazatú ház alapterülete 90 m2, 2 szoba, konyha, étkező, fürdőszoba. A ház fűtése gázkonvektorokkal lehetséges. A házhoz még nyári konyha, tároló kapcsolódik.  Közmű: vezetékes víz, villany, gáz, csatorna, kábel tv.

Ir.ár: 9,5 MFt.

  

  

  

  


C/M:

Makád központja mellett lakóház eladó. A telek nagysága 654 m2, rajta több termő gyümölcsfával. A vegyes falazatú ház a 70-es évek elején épült, felújítást igényel. Alapterülete 90 m2, található benne 2 szoba, előszoba, konyha, étkező, fürdőszoba. A ház mellé épített épületben 2 kamra, és egy pince található. Közmű: villany, vezetékes víz, csatorna, a gáz a telek előtt.

Ir.ár: 9,8 MFt.