CSALÁDI  HÁZAK  25 M-TÓL

Tel: 06-20-9337-966

 


C/S:

Ráckevén HÉV állomáshoz közel 2008-ban épült ikerház egyik fele eladó. A lakáshoz tartozó telek nagysága 400 m2, szépen parkosított. Az igényesen megépített ház hasznos alapterülete 76 m2 (3 szoba, amerikai konyhás nappali, kamra, fürdőszoba, wc, közlekedő) és 16 m2 fedett terasz. A központi fűtést gázcirkó biztosítja. Közmű: villany, vezetékes víz, gáz, csatorna, kábel tv.

Ir.ár: 26 MFt.

  

  

  

  

  

  

  


C/K:

Kiskunlacháza kertvárosias részén családi ház eladó. A telek nagysága 660 m2. A 2000-ben téglából (+szigetelés) épült ház alapterülete 100 m2 szuterén, 100 m2 földszint, a tetőtér 70 m2, de ez nincsen beépítve, csak a válaszfalak vannak meg. A szuterénben több helyiség található (régen kocsmaként is működött), található itt mosókonyha, tusoló, wc, kazánház, konyha, és tárolók. A földszinten 2 szoba, nappali, konyha-étkező, kamra, fürdőszoba, wc található. A ház fűtését gázkazán biztosítja, de van vegyes tüzelésű kazán is. A ház déli oldalán van egy 30 m2-es fedett terasz, alatta pedig egy 30 m2-es garázs. Közmű: vezetékes víz, villany, csatorna, gáz, kábel tv.

Ir.ár: 30,9 MFt.

   

   

   

   

   

   

   

   


C/SZ:

Szigetszentmártonban 2 generációnak alkalmas ingatlan eladó. A telek nagysága 1132 m2, rajta termő gyümölcsfákkal. A kisebbik ház téglából épült, alapterülete 47 m2, nappali konyhával, szoba, fürdőszoba, kamra, központi fűtés. A nagyobbik ház is téglából épült, alapterülete 80 m2, 2 szoba, konyha, étkező, előszoba, fürdőszoba, központi fűtés. A központi fűtés gázcirkóról, vagy vegyes tüzelésű kazánról is működhet. A telken még található kazánház (13 m2), pince (18 m2), kamra (6 m2), és garázs (26 m2). Közmű: villany, vezetékes víz, csatorna, gáz, kábel tv.

Ir.ár: 32 MFt.

  

  

  

  

  

  

  


C/L:

Ráckevén 2005-ben igényesen épült családi ház eladó. A telek nagysága 1500 m2, részben parkosított. A 30-as téglából épült ház kívülről 8 cm-es szigetelést kapott. A ház hasznos alapterülete 104 m2, a garázs 18 m2. A házban található előtér, nappali, 3 szoba, gardrób szoba, konyha, kamra, fürdőszoba (sarokkád és zuhanyzó is), külön wc, radiátoros és padlófűtés gázcirkóról. A házhoz kapcsolódik egy 15 m2-es terasz, amely alatt egy jól használható pince van. A telken még található egy tároló is. Közmű: vezetékes víz, villany, gáz, kábel tv.

Ár: 33 MFt.

  

  

  

  

  

  

  

  

  


C/P:

 

Ráckevén újépítésű családi ház eladó. A ház 2018-ban kezdett el épülni, átadás foglalózástól számítva max. 2 hónap. A telek nagysága 602 m2. A 30-as téglából (kívülről 15 cm-es szigeteléssel) épült ház hasznos alapterülete 91 m2, 3 szoba, amerikai konyhás nappali, előszoba, wc, fürdőszoba, kamra. A ház fűtése gázcirkóval történik, de napelemes fűtésre is előkészítve. A padlófűtés alá 15 cm-es szigetelés került, a födémben pedig 45 cm a szigetelés. A terasz 21 m2 alapterületű. Az ár kulcsrakész átadásra szól, és benne van a kerítés, és a kocsi beálló térkövezése is. Közmű: vezetékes víz, villany (3x20 A), gáz, csatorna, kábel tv.

Ár: 36 MFt.

  

  

  

  


C/85:

Az eladó családi ház Ráckeve frekventált részén, aszfaltos út mellett található. A szépen parkosított telek nagysága 1152 m2. A nettó 226 m2 alapterületű ház 1977-ben téglából épült, 2 szintes, szintenként szinteltolásos megoldással. 7 éve tejleskörűen, nagyon igényesen felújították (vezetékek, burkolatok, nyílászárók cseréje). Található benne 4 szoba, hatalmas nappali, konyha étkezővel, 2 fürdőszoba. A fűtést gázkazán biztosítja, de a vegyeskazán is használható. A házban a riasztó és légkondicionáló kiépített. A fél ház alatt egy 60 m2-es szuterén található. A telken még van egy 54 m2-es melléképület, ebben található egy nyári konyha, kamra és garázs.
Ir.ár: 41,9 MFt.

    Nyári konyha 

   

   

   


C/SZ:

Szigetbecsén felújított családi ház eladó. A telek nagysága 2200 m2. A ház nagysága 200 m2, 2 amerikai konyhás nappali, 2 szoba (+ 2 szoba kialakítható az egyik nappaliból), fürdőszoba, 2 wc, kamra, háztartási helyiség, kazánház. A ház fűtését gázcirkó biztosítja, de van vegyes tüzelésű kazán is. A telken még található egy 3 állásos garázs. Közmű: vezetékes víz, villany, gáz, csatorna, kábel tv.

Ir.ár: 38,5 MFt.

  

  

  

  

  

  

  

  


 

C/49:

Ráckeve központjában 3 generációnak kialakított családi ház eladó. A telek nagysága 830 m2. Az 1960-as években téglából épült (falvastagság 44 cm, téglából, nem vályogból) ház 3 szintes. A pince 56 m2, itt található a gázcirkó, de van vegyes tüzelésű kazán is. A földszint 131 m2, az emelet 129 m2. A földszinten a szélfogón keresztül belépve egy előtérbe jutunk, innen tudunk tovább menni a házba és innen nyílik egy lépcsőház az emeletre. A földszinten van egy nagy előszoba, 2 szoba, konyha, kamra, fürdőszoba, és van egy külön bejáratú lakrész (szoba, konya, fürdőszoba), amely jelenleg a házból is elérhető. A tetőtérben nappali, konyha-étkező, kamra, 4 szoba, fürdőszoba, wc, háztartási helyiség található. Központi fűtés gázcirkóval, vagy vegyes kazánnal lehetséges. Közmű: vezetékes víz, villany, gáz, csatorna, kábel tv.

Ár: 49 MFt.

 

  

  

     

  

  

  

 


C/Sz:

Az eladó családi ház Majosházán aszfaltos utcában, a Duna parton található, közvetlen vízparti, gyalogút sincs előtte. A telek 550 m2 nagyságú, stég is van hozzá. A ház 3 szintes, van egy 30 m2-es szuterén, itt található a gázcirkó, és egy vegyes tüzelésű kazán. A földszint és a tetőtér alapterülete nettó 118 m2. A földszinten található egy előtér, nagy nappali, konyha-étkező, fürdőszoba. A nappali előtt van egy 24 m2-es terasz, csodálatos kilátással a Dunára. A tetőtérben 3 szoba és egy fürdőszoba található. A Duna felőli 2 szobából egy 12 m2-es erkélyre lehet jutni. A ház nagyon jó minőségben készült el (38-as téglafal 12 cm-es hőszigeteléssel, nyílászárók 5 légkamrás, 4cm-es 3 rétegű üveggel, padlófűtés, hidromasszázs zuhanyzó, szép burkolatok), minden igényesen elkészítve, saját célra épült. Családi ház minősítésű, buszjárat a közelben.
Ir.ár: 52 MFt.