VÍZPARTI  INGATLANOK

  Tel: 06-20-9337-966

 

 

 

 
V/K:
 
Kiskunlacházán közvetlen vízparti nyaraló eladó. A telek nagysága 627 m2, nagyon szépen parkosított, csodálatos panorámával a Dunára. A telken található egy 16 m2-es könnyűszerkezetes garázs, egy 14 m2-es téglából épült vendégház (szoba, fürdőszoba), és egy 35 m2-es téglából és részben fából épült ház (nappali, szoba, konyha, fürdőszoba). A telken még található egy 17 m2-es kerti pavilon, amely körbe zárható, így akár télen is használható. Az ingatlanhoz saját stég tartozik, a parton egy bográcsozó hellyel.  Közmű: vezetékes víz, villany, gáz, csatorna, kábel tv.

Ir.ár: 43,5 MFt.

 

 

 


V/T:

Tasson vízparti nyaraló eladó. A telek nagysága 136 m2. A 3 szintes, téglából épült ház alapterülete összesen 100 m2. Az alsó szint 34 m2, itt található 1 szoba, konyha, fürdőszoba, és egy 38,7 m2-es fedett terasz. A középső szint 40 m2, 2 szoba, konyha-nappalival, fürdőszoba, cserépkályha, a Duna felől egy 15,4 m2-es terasz. A felső szint 26 m2, szoba, konyha, fürdőszoba, klíma, a Duna felől egy 7,7 m2-es erkély. Minden szint külön megközelíthető, ezért az ingatlan kiadása is könnyen megoldható. Az ingatlanhoz saját stég is tartozik. Közmű: villany, csatorna, vezetékes víz.

Ir.ár: 44,9 MFt.

 

 

 


V/B:
 
Közvetlen vízparti ingatlan eladó Ráckevén, a Duna partján. A telek nagysága 655 m2, nagyon szépen parkosított. A ház 1992-ben 30-as téglából (kívülről 15 cm-es szigeteléssel) épült ház hasznos alapterülete 85 m2 a tetőtérrel együtt. A földszinten található egy nagy előtér, nappali, konyha, étkező, fürdőszoba, wc, a tetőtérben 2 szoba, fürdőszoba, 2 db erkély. A ház központi fűtése gázcirkóról üzemel. A ház alatt egy hangulatos 46 m2-es pince található, ahol a családi, baráti összejöveteleket zavartalanul lehet megtartani. A telek végében egy kis patak található, ennek a partján van egy épített sütögető. Az ingatlanhoz saját stég is tartozik. Közmű: villany, vezetékes víz, csatorna (telek előtt), gáz, kábel tv.

Ir.ár: 58,9 MFt.

 

 

 

földszint  emelet

 

 

 

 

 

 

 


V/52:

Eladó Ráckeve egyik legszebb vízparti telke, ilyen lehetőség sokáig nem lesz újra. Az ár is ezt a ritkaságot és különlegességet tükrözi. A telek nagysága 760 m2, utcafronti szélessége 19 m, mélysége 40 m, beépíthetősége 30 %. Minden közmű a telken megtalálható. Az ingatlanhoz saját stég tartozik.

Ir.ár: 57,5 MFt.

   

   


V/R:

Ráckeve somlyói részén vízparti családi ház eladó. A telek nagysága 750 m2, szépen parkosított. A téglából épült ház alapterülete az emelettel együtt összesen 110 m2. A földszinten található egy nappali, háló, kis konyha, fürdőszoba, külön bejárattal konyha-étkező, garázs, tároló. Az emeleten nappali, 2 szoba, fürdőszoba található. A házban központi fűtés vegyes tüzelésű kazánnal. Az ingatlanhoz saját stég tartozik.  Közmű: villany, vezetékes víz, csatorna.

Ir.ár: 69 MFt.

 

 

 

 

 

 

 

   

 

 


Ü/36:

A kiskunlacházi Duna parton eladó egy közvetlen vízparti ingatlan. A telek nagysága 5820 m2, a vízparti része 60 m széles. A telken található egy téglaépítésű, háromszintes, összesen kb. 2000 m2-es épület, bővíthető épületszerkezettel, gyönyörű környezetben, jogerős építési engedéllyel. Az ingatlanra eredetileg egy 52 apartmanos nyugdíjas lakóotthont tervezett a tulajdonos, majd bővítve a lehetséges felhasználási funkciót jelentősebb tervváltoztatás nélkül apartman-ház funkcióra szereztek módosított építési engedélyt. A terület összközműves. Nagyon szép környezet, befektetésnek is ajánlott.

Ir.ár: 90 MFt.