VÍZPARTI  INGATLANOK

  Tel: 06-20-9337-966

 

 

 

 

V/K:

Ráckevén, a Kerekzátony-szigeten közvetlen vízparti nyaraló eladó. A telek nagysága 494 m2. A téglaépítésű ház alapterülete 22 m2, található benne 1 szoba, konyha, fürdőszoba. A vízparton saját tulajdonú stég tartozik az ingatlanhoz. Közmű: villany, fúrt kút, csatorna a telek előtt.. A szigetre autóval nem lehet bemenni, csak csónakkal, a vételárban benne van a csónak is, és a parton kikötési lehetősség.

Ir.ár: 8,2 MFt.

  

  

  

  


V/A:

Ráckevén, az Angyali-szigeten közvetlen vízparti nyaraló eladó. A telek nagysága 300 m2. A 2010-ben teljes körűen felújított faház alapterülete 42 m2, 2 szoba, nappali, konyha, kamra, mosdó-wc, fürdőszoba. A házat U alakban hatalmas terasz öleli körül. Az ingatlanhoz saját stég tartozik. Közmű: villany, csatorna, fúrt kútról üzemelő házi vízellátó rendszer, szűrő berendezéssel. A szigetre autóval nem lehet bemenni, csak csónakkal, menetrend szerinti rév télen-nyáron van. Lehetősség van a szárazföldön, a nyaralóval szemben összközműves telek vásárlására is, ez 105 m2, ára 9,5 Mft, saját stég is tartozik hozzá, hirdetéseim között megtalálható.

Ir.ár: 10,5 MFt.

  

  

  

  

  

  

  

  

 

V/K:

Kiskunlacházán közvetlen vízparti ingatlan eladó. A telek nagysága 512 m2, szélessége 14 m. Az telken található egy 2x 18 m2 alapterületű, téglaépítésű ház. Az ingatlanhoz 2 db saját stég is tartozik.  Közmű: vezetékes víz, villany, csatorna a telken, gáz a telek előtt, kábel tv.

Ár: 16,2 MFt.

  

  


V/K:

Ráckevén, a Kerekzátony-szigeten 2 oldalról közvetlen vízparti nyaraló eladó. A telek nagysága 480 m2. A telken 2 db téglából épült ház található, az egyik alapterülete 30 m2, található benne 1 szoba, nappali, konyha, fürdőszoba. A másik ház alapterülete 42 m2, 2 szoba, konyha, fürdőszoba. A vízparton 2 db saját tulajdonú stég tartozik az ingatlanhoz. Közmű: villany, fúrt kút, csatorna. A szigetre autóval nem lehet bemenni, csak csónakkal.

Ir.ár: 17 MFt.

  
 
  
 
  
 
  

C/P:

Ráckevén vízparti családi ház eladó. A telek nagysága 570 m2. Az 1968-ban téglából épült ház hasznos alapterülete 81 m2, található benne 3 szoba, fürdőszoba, konyha, kamra, közlekedő. A ház központi fűtéses gázcirkóról, de van 2 db cserépkályha is. A ház tetőszerkezete néhány éve teljesen cserélve lett. A ház alatt egy 16 m2-es pince található. A telken még van egy szerszámos, üvegház és egy kerti kiülő. Az ingatlan a Balabán partján van, innen a Duna csónakkal megközelíthető. Ráckeve frekventált része, gyönyörű környezet. Közmű: villany, csatorna, vezetékes víz, gáz, kábel tv.

Ir.ár: 19,8 MFt.

 

 

 

 

 

 

 


C/Sz:

Az eladó családi ház Majosházán aszfaltos utcában, a Duna parton található, közvetlen vízparti, gyalogút sincs előtte. A telek 550 m2 nagyságú, stég is van hozzá. A ház 3 szintes, van egy 30 m2-es szuterén, itt található a gázcirkó, és egy vegyes tüzelésű kazán. A földszint és a tetőtér alapterülete nettó 118 m2. A földszinten található egy előtér, nagy nappali, konyha-étkező, fürdőszoba. A nappali előtt van egy 24 m2-es terasz, csodálatos kilátással a Dunára. A tetőtérben 3 szoba és egy fürdőszoba található. A Duna felőli 2 szobából egy 12 m2-es erkélyre lehet jutni. A ház nagyon jó minőségben készült el (38-as téglafal 12 cm-es hőszigeteléssel, nyílászárók 5 légkamrás, 4cm-es 3 rétegű üveggel, padlófűtés, hidromasszázs zuhanyzó, szép burkolatok), minden igényesen elkészítve, saját célra épült. Családi ház minősítésű, buszjárat a közelben.

Ir.ár: 54 MFt.

   

  

   

   

   

   

   V/88/A:

Az eladó VÍZPARTI ház Ráckevén található, aszfaltos út mellett. Mivel külterületi helyrajzi számon van ezért tanya (lakóház) besorolású. A Duna part felől a telek szélessége 60 m, nagysága 3995 m2, szépen parkosított. Az ingatlanhoz 2 db stég is tartozik. A ház jelenleg szerkezetkész állapotban van, az eddig elvégzett munkák nagyon jó minőségben készültek el, saját magának építette, családi okok miatt adja el. Az épület alapterülete 360 m2 (a két szint együtt. A felső szinten a válaszfalak elkészültek, az alsón még nem. A tervek szerint a felső szinten előtér-lépcsőház, 4 szoba, 4 fürdőszoba, minden szobához erkély készült. A földszintre hatalmas nappali, konyha, mosdók, télikert-lépcsőház, fedett teraszok lettek tervezve. A tulajdonos a szobák kiadásában és az alsó szinten rendezvények tartásában gondolkodott, szomszédmentes környezet. Természetesen más célra is lehet, akár több generációnak alkalmas állandó lakhatásra is.

Ir.ár: 54,9 MFt.
 
   
 
   
 
   
 
   
 

V/52:

Eladó Ráckeve egyik legszebb vízparti telke, ilyen lehetőség sokáig nem lesz újra. Az ár is ezt a ritkaságot és különlegességet tükrözi. A telek nagysága 760 m2, utcafronti szélessége 19 m, mélysége 40 m, beépíthetősége 30 %. Minden közmű a telken megtalálható. Az ingatlanhoz saját stég tartozik.

Ir.ár: 55 MFt.

   

   


Ü/36:

A kiskunlacházi Duna parton eladó egy közvetlen vízparti ingatlan. A telek nagysága 5820 m2, a vízparti része 60 m széles. A telken található egy téglaépítésű, háromszintes, összesen kb. 2000 m2-es épület, bővíthető épületszerkezettel, gyönyörű környezetben, jogerős építési engedéllyel. Az ingatlanra eredetileg egy 52 apartmanos nyugdíjas lakóotthont tervezett a tulajdonos, majd bővítve a lehetséges felhasználási funkciót jelentősebb tervváltoztatás nélkül apartman-ház funkcióra szereztek módosított építési engedélyt. A terület összközműves. Nagyon szép környezet, befektetésnek is ajánlott.

Ir.ár: 90 MFt.