VÍZPARTI  INGATLANOK

  Tel: 06-20-9337-966

 

 

 


STÉG:

Ráckeve somlyói részén, az Áfonya utcától nem messze, stég eladó.

Ir. Ár: 4,5 MFt.

  

 


V/52:

Eladó Ráckeve egyik legszebb vízparti telke, ilyen lehetőség sokáig nem lesz újra. Az ár is ezt a ritkaságot és különlegességet tükrözi. A telek nagysága 760 m2, utcafronti szélessége 19 m, mélysége 40 m, beépíthetősége 30 %. Minden közmű a telken megtalálható. Az ingatlanhoz saját stég tartozik.

Ár: 70 MFt.

   

   


V/85:

Ráckevén közvetlen vízparti nyaraló eladó. A telek nagysága 206 m2. Az 1995-ben téglából épült ház alapterülete 84,6 m2, a földszint 49,3 m2 (konyha-étkező, szoba, nappali, fürdőszoba, lépcsőház), a tetőtér 35,3 m2 (3 szoba, fürdőszoba, wc, közlekedő, lépcsőház). A ház fűtése jelenleg egy nagyon jól működő cserépkályhával megoldott, de a központi fűtés kiépített, így akár egy gázcirkóval is fűthető. A tetőtérből egy csodálatos panorámájú erkélyre lehet kimenni, alapterülete 18,5 m2. A házon 5 cm-es szigetelés található. A telken még van egy 10 m-es műhely + kis tároló, alatta kis pincével. Az ingatlanhoz saját stég tartozik. Közmű: vezetékes víz, villany, csatorna, gáz, kábel tv. 

Ir.ár: 85 MFt. 

   

 

 

 

 

 

 


V/RK:

Az ingatlan a Duna partján helyezkedik el, Ráckeve egyik legszebb részén a Fanyilasban. Az ingatlan családi házként van nyilvántartva, mely egy 393 m2 területű közvetlen vízparti telken helyezkedik el. Hasznos lakótere: 90+70 m2, plusz teraszok, kocsi beálló és nyári konyha. Az ingat helyiségei a földszinten 50 m2: nappali, konyha + étkező, kamra, közlekedő, fürdőszoba, előtér. Lakóterén kívül: panorámás fedett terasz + szélfogó. Az ingatlan helyiségei az emeleten 40 m2:, közlekedő, fürdőszoba, 2 szoba. Lakótéren kívül: panorámás erkély. Az ingatlan helyiségei az alagsorban 70 m2: iroda, amerikai- konyhás nappali, tároló, fürdőszoba, hálószoba. Dryvit homlokzati hőszigetelés, elektromos kapu, fúrt kút a kerti locsoláshoz és medence töltéshez. Alacsony rezsi. Szúnyoghálóval felszerelt nyílászárók. Kiépített riasztórendszer. Fedett grillkonyha. Panorámás fedett terasz. Panorámás erkély. Kondenzációs gáz cirkókazán fűtésű, alternatív megoldásként két kémény. Szuterén szinten padlófűtés + radiátoros, emeleten radiátoros. Fischer klíma kiépítve. Térkövezet udvar, és utcafronti parkolók. Gépesített konyha a vételár részét képezi. (mindkét konyha). Riasztó. Az ingatlan felújítása 2 éve kezdődött el, szinte csak a főfalak maradtak meg. Minden vezeték és burkolat cseréje megtörtént. Az ingatlanon kívül-belül teljes körű felújítás történt. A kert és az udvar parkosítása is, a ház előtt térkövezet rész biztosítja a vendégek parkolási lehetőségét, térkövezet járda vezet a kocsi beálló illetve a kinti konyharész felé is.

Ir.ár: 115 MFt.

 

 

 

 

   


V/R:

Ráckevén vízparti, 2 generációnak is alkalmas nagy családi ház eladó. A szépen parkosított telek nagysága 535 m2. A ház 1990-ben téglából épült, 3 szintes. Az alsó szint (szuterén) bruttó 100 m2 tárolóként, műhelyként, edzőteremként kiválóan használható. A 2. szint (földszint) nettó 85 m2, itt található 2 szoba, nappali, konyha-étkező, fürdőszoba, wc, közlekedő. A 3 szint (emelet) külön bejáratú lépcsőházból közelíthető meg, nettó 85 m2, itt 3 szoba, amerikai konyhás nappali, fürdőszoba, wc, közlekedő, lépcsőház található. Igény esetén a tetőtér is beépíthető. A ház fűtése gázkazánról megoldott, de vegyes tüzelésű kazán is van. A földszinten egy 12,5 m2-es terasz, az emeleten egy 10,8 m2-es erkély kapcsolódik a házhoz. Az ingatlanhoz saját stég is tartozik. A szomszéd telken egy minőségi kisvendéglő működik, ezért és a vízpart miatt kiadásban is lehet gondolkodni. Közmű: vezetékes víz, villany, csatorna, gáz, kábel tv.

Ir.ár: 124 MFt.