VÍZPARTI  INGATLANOK

  Tel: 06-20-9337-966

 

 

 

 


V/K:

Kiskunlacházán közvetlen vízparti ingatlan eladó. A telek nagysága 512 m2, szélessége 14 m. Az telken található egy 2x 18 m2 alapterületű, téglaépítésű ház. Az ingatlanhoz 2 db saját stég is tartozik.  Közmű: vezetékes víz, villany, csatorna a telken, gáz a telek előtt, kábel tv.

Ár: 17,3 MFt.

  

  


V/SZ:

Közvetlen vízparti ingatlan eladó Szigetbecsén. A telek nagysága 225 m2. Az 1985-ben téglából épült ház (kívülről 10 cm szigetelés) alapterülete 40 m2 szuterén, 40 m2 földszint (nappali, szoba, konyha, fürdőszoba), és 40 m2 tetőtér (2 szoba, wc). A házban 1 db gázkonvektor található. A Duna felől egy 25 m2-es terasz kapcsolódik a házhoz. Az ingatlanhoz saját stég is tartozik. A telek és a vízpart között még gyalogút sincs. Közmű: villany, vezetékes víz, csatorna, gáz, kábel tv.

Ir.ár: 35 MFt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


V/B:
 
Közvetlen vízparti ingatlan eladó Ráckevén, a Duna partján. A telek nagysága 655 m2, nagyon szépen parkosított. A ház 1992-ben 30-as téglából (kívülről 15 cm-es szigeteléssel) épült ház hasznos alapterülete 85 m2 a tetőtérrel együtt. A földszinten található egy nagy előtér, nappali, konyha, étkező, fürdőszoba, wc, a tetőtérben 2 szoba, fürdőszoba, 2 db erkély. A ház központi fűtése gázcirkóról üzemel. A ház alatt egy hangulatos 46 m2-es pince található, ahol a családi, baráti összejöveteleket zavartalanul lehet megtartani. A telek végében egy kis patak található, ennek a partján van egy épített sütögető. Az ingatlanhoz saját stég is tartozik. Közmű: villany, vezetékes víz, csatorna (telek előtt), gáz, kábel tv.

Ir.ár: 49 MFt.

 

 

 

földszint  emelet

 

 

 

 

 

 

 


V/88/A:

Az eladó VÍZPARTI ház Ráckevén található, aszfaltos út mellett. Mivel külterületi helyrajzi számon van ezért tanya (lakóház) besorolású. A Duna part felől a telek szélessége 60 m, nagysága 3995 m2, szépen parkosított. Az ingatlanhoz 2 db stég is tartozik. A ház jelenleg szerkezetkész állapotban van, az eddig elvégzett munkák nagyon jó minőségben készültek el, saját magának építette, családi okok miatt adja el. Az épület alapterülete 360 m2 (a két szint együtt. A felső szinten a válaszfalak elkészültek, az alsón még nem. A tervek szerint a felső szinten előtér-lépcsőház, 4 szoba, 4 fürdőszoba, minden szobához erkély készült. A földszintre hatalmas nappali, konyha, mosdók, télikert-lépcsőház, fedett teraszok lettek tervezve. A tulajdonos a szobák kiadásában és az alsó szinten rendezvények tartásában gondolkodott, szomszédmentes környezet. Természetesen más célra is lehet, akár több generációnak alkalmas állandó lakhatásra is.

Ir.ár: 54,9 MFt.
 
   
 
   
 
   
 
   
 

V/52:

Eladó Ráckeve egyik legszebb vízparti telke, ilyen lehetőség sokáig nem lesz újra. Az ár is ezt a ritkaságot és különlegességet tükrözi. A telek nagysága 760 m2, utcafronti szélessége 19 m, mélysége 40 m, beépíthetősége 30 %. Minden közmű a telken megtalálható. Az ingatlanhoz saját stég tartozik.

Ir.ár: 57,5 MFt.

   

   


Ü/36:

A kiskunlacházi Duna parton eladó egy közvetlen vízparti ingatlan. A telek nagysága 5820 m2, a vízparti része 60 m széles. A telken található egy téglaépítésű, háromszintes, összesen kb. 2000 m2-es épület, bővíthető épületszerkezettel, gyönyörű környezetben, jogerős építési engedéllyel. Az ingatlanra eredetileg egy 52 apartmanos nyugdíjas lakóotthont tervezett a tulajdonos, majd bővítve a lehetséges felhasználási funkciót jelentősebb tervváltoztatás nélkül apartman-ház funkcióra szereztek módosított építési engedélyt. A terület összközműves. Nagyon szép környezet, befektetésnek is ajánlott.

Ir.ár: 90 MFt.