VÍZPARTI  INGATLANOK

  Tel: 06-20-9337-966

 

 

 

 
V/K:
 
Kiskunlacházán közvetlen vízparti nyaraló eladó. A telek nagysága 627 m2, nagyon szépen parkosított, csodálatos panorámával a Dunára. A telken található egy 16 m2-es könnyűszerkezetes garázs, egy 14 m2-es téglából épült vendégház (szoba, fürdőszoba), és egy 35 m2-es téglából és részben fából épült ház (nappali, szoba, konyha, fürdőszoba). A telken még található egy 17 m2-es kerti pavilon, amely körbe zárható, így akár télen is használható. Az ingatlanhoz saját stég tartozik, a parton egy bográcsozó hellyel.  Közmű: vezetékes víz, villany, gáz, csatorna, kábel tv.

Ir.ár: 53,8 MFt.

 

 

 


V/T:

Tasson állandó lakhatásra is alkalmas vízparti nyaraló eladó. A telek nagysága 169 m2. A téglából épült ház alapterülete 54 m2 földszint (szoba, nappali-konyha, fürdőszoba, előtér), és 54 m2 tetőtér (3 szoba, fürdőszoba, wc, közlekedő, nagy fedett terasz). A ház központi fűtését vízteres kandalló biztosítja. A ház 1989-ben épült, 2013-ban teljes körűen felújították. Az ingatlanhoz saját stég tartozik, a part kialakítása lehetővé teszi az elkülönülést. Közmű: villany, vezetékes víz, csatorna.

Ir.ár: 53 MFt.


V/52:

Eladó Ráckeve egyik legszebb vízparti telke, ilyen lehetőség sokáig nem lesz újra. Az ár is ezt a ritkaságot és különlegességet tükrözi. A telek nagysága 760 m2, utcafronti szélessége 19 m, mélysége 40 m, beépíthetősége 30 %. Minden közmű a telken megtalálható. Az ingatlanhoz saját stég tartozik.

Ir.ár: 60 MFt.

   

   


V/M:

Az eladó családi ház Majosházán aszfaltos utcában, a Duna parton található, közvetlen vízparti, gyalogút sincs előtte. A telek 576 m2 nagyságú, saját stég tartozik hozzá, a stég mellett egy fedett, zárható csónaktároló van. A 2008-ban épült ház 3 szintes, van egy 30 m2-es szuterén, itt található a gázcirkó. A földszint és a tetőtér alapterülete összesen nettó 120 m2. A földszinten található egy előtér, nagy nappali, konyha-étkező, fürdőszoba. A nappali előtt van egy 20,7 m2-es terasz, csodálatos kilátással a Dunára. A tetőtérben 3 szoba, fürdőszoba és gardróbszoba található. A Duna felőli 2 szobából egy 10,3 m2-es erkélyre lehet jutni. A ház nagyon jó minőségben készült el (38-as Porotherm téglafal 12 cm-es hőszigeteléssel, nyílászárók 5 légkamrás, 4 cm-es 3 rétegű üveggel, padlófűtés, hidromasszázs zuhanyzó, szép burkolatok), minden igényesen elkészítve, saját célra épült. A vételár tartalmazza a ház teljes befejezését (pl. a teraszon korlát fekhelyezését, burkolását). Családi ház minősítésű, buszjárat a közelben.

Ir.ár: 88 MFt.